Isıya dayanıklı borcamın tabanına tart hamurunu iyice ser. Bir parmak kalınlığında kenarlarından yükselt. Önceden ısıtılmış fırında 170derecede bisküvi rengini alana kadar pişir.
Pişirmeden önce:1/2 süt, 3 çorba kaşığı şeker, 6 çorba kaşığı un
Piştikten sonra 1 tatlı kaşığı vanilya, 1 tatlı kaşığı margarin ilave edin. Karıştırmaya devam edin. (ocağı kapattıktan sonra) Pişen tartın üstüne pişen kremayı dökün. (tart ile krema aynı ısıda olmalı)
Meyveleri dilimleyip kremanın üstüne dizin. 1 bardak su, 1 tatlı kaşığı nişasta ve 1 bardak tozşeker ile hazırladığınız jöleyi üstüne dökün.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder